ΠωλήσειςΤεχνική Υποστήριξη

Sidebar

Υπηρεσίες > Διαφήμιση στο Ίντερνετ


     Η Online διαφήμιση είναι μια μορφή προώθησης η οποία χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο και το WWW για την παράδοση μηνυμάτων μάρκετινγκ, με σκοπό να προσελκύσουν πελάτες.
    Παραδείγματα της online διαφήμισης περιλαμβάνουν:
  • διαφημίσεις στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης,
  • Online Διαφήμιση
  • διαφημίσεις με banner,
  • Rich Media Ads (πολυμεσικές και διαδραστικές διαφημίσεις),
  • διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα,
  • διάμεση διαφήμιση,
  • online μικρές αγγελίες,
  • διαφημιστικά δίκτυα και e-mail marketing (συμπεριλαμβανομένων των spam e-mail).

     Σημαντικό πλεονέκτημα της online διαφήμισης είναι η άμεση δημοσίευση πληροφοριών και περιεχομένου που δεν περιορίζεται από τη γεωγραφία ή το χρόνο. Για το σκοπό αυτό, η αναδυόμενη περιοχή της διαδραστικής διαφήμισης παρουσιάζει νέες προκλήσεις για τους διαφημιστές που έχουν υιοθετήσει μέχρι σήμερα μία αδιάκοπτη στρατηγική.

Online Διαφήμιση      Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η απόδοση της επένδυσης του διαφημιστή. Η Online διαφήμιση επιτρέπει την προσαρμογή των διαφημίσεων, του περιεχομένου και των ιστοσελίδων στις οποίες θα προβληθούν. Για παράδειγμα, το AdWords, το Yahoo! Search Marketing και το AdSense επιτρέπουν στις διαφημίσεις να εμφανίζονται σε σχετικού περιεχομένου ιστοσελίδες ή δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης των σχετικών λέξεων κλειδιών.

Κείμενο που έχει αποδοθεί, από τη Wikipedia


     Υπάρχουν και άλλα δεκάδες πλεονεκτήματα, όπως το γεγονός ότι η online διαφήμιση αυξάνει τη αναγνώριση και τη διάδοση του εμπορικού ονόματος είτε της εταιρίας είτε του προιόντος/της υπηρεσίας, βελτιώνει την εξυπηρέτηση των πελατών, έχει καλύτερη απόδοση/κόστος κλπ.
Online Διαφήμιση      Η CopyTrust αναλαμβάνει τη στοχευμένη διαφήμιση στο Ίντερνετ, τόσο σε μηχανές αναζήτησης όσο και σε ιστοσελίδες. Διαμορφώνουμε τις διαφημίσεις σας, ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή προβολή, απόδοση, στοχεύοντας σε συγκεκριμένο κοινό. Υπάρχουν οικονομικές λύσεις διαφήμισης, οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες προβολής σας.
     Εμείς μπορούμε τώρα να προσδιορίσουμε τις δυνατότητες διαφήμισης της εταιρείας σας, και να σας ανοίξουμε νέους ορίζοντες κέρδους.
Εσείς θέλετε να έχετε μερίδιο στην αγορά του μέλλοντος;