ΠωλήσειςΤεχνική Υποστήριξη

Sidebar

Υπηρεσίες > Πωλήσεις > Φωτοτυπικά
RICOH ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ RICOH SHARP


     Το φωτοτυπικό μηχάνημα είναι απαραίτητο για τη λειτουργία ενός σύγχρονου γραφείου επιχείρησης. Τα φωτοτυπικά σήμερα εκτελούν συχνές και πολλαπλές λειτουργίες, και σχεδόν συναγωνίζονται με τον υπολογιστή ή το τηλέφωνο σαν ένα κρίσιμο κομμάτι του εξοπλισμού γραφείου.
     Η εξέλιξη των φωτοαντιγραφικών έφερε επανάσταση στη μηχανογράφηση του γραφείου. Περιφερειακές συσκευές όπως ο εκτυπωτής, το φαξ, ο σαρωτής αλλά και χρονοβόρες διαδικασίες όπως η σελιδοποίηση, η συρραφή και άλλες, ενσωματώνονται πλέον σε ένα πολυμηχάνημα.
     Στα φωτοαντιφραφικά, πολυμηχανήματα, εκτυπωτές, φαξ, αντιπροσωπεύουμε τις εταιρείες SHARP RICOH οι οποίες είναι από τους γνωστότερους και μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους παγκοσμίως.
Πατήστε σε έναν από τους παραπάνω σύνδεσμους για να δείτε τα αντίστοιχα μοντέλα.

     Επιπλέον, υπάρχουν πραγματικές ευκαιρίες, ελάχιστα μεταχειρισμένων φωτοαντιγραφικών, τα οποία προσφέρονται με πολλές δυνατότητες (φαξ, εκτυπωτής δικτύου, αυτόματη διπλή όψη, επιδαπέδια βάση) στο ένα τρίτο της τιμής του καινούριου, με πολύ λίγα αντίγραφα. Είναι σαν να παίρνετε αυτοκίνητο με 10000 χιλιόμετρα στο τριάντα τοις εκατό της τιμής του! Εμπιστευτείτε μας και θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι! εδώ.Website DesignΘέλετε να αποκτήσετε τη δική σας ιστοσελίδα;

Η CopyTrust γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες για διαφήμιση μίας έταιρείας ή ενός ελεύθερου επαγγελματία στο διαδίκτυο είναι ολοένα και περισσότερες, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδας, παρέχοντας την πιο οικονομική λύση για επαγγελματική προβολή με ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Δείτε εδώ τις οικονομικές επιλογές σας!


AccessoriesΜεγάλες ευκαιρίες φωτοαντιγραφικών!

Ελάχιστα μεταχειρισμένα φηφιακά φωτοαντιγραφικά με εγγύηση δύο ετών!! Για περισσότερα πατήστε εδώ.