ΠωλήσειςΤεχνική Υποστήριξη

Sidebar

Υπηρεσίες


ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
     Πολυετής εμπειρία, ποιότητα στις υπηρεσίες μας και σεβασμός στον πελάτη χαρακτηρίζουν τη συνεργασία μας.
     Έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει να υποστηρίξει κάθε περίπτωση, όπως επισκευή Η/Υ, Laptop, Ταμειακών Μηχανών, Φωτοτυπικών / Φωτοαντιγραφικών, Ηλεκτρονικών Ζυγών και οποιασδήποτε περιφερειακής συσκευής καθώς και Λογισμικού.

     Για να δείτε τις κατηγορίες Service πατήστε εδώ.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Ποιοτικά μηχανήματα απόδοσης      Η εταιρεία CopyTrust Στραταντωνάκης Νίκος αναλαμβάνει Εφαρμογές Πληροφορικής και Μηχανών Γραφείου. Με εμπειρία στο χώρο του Αυτοματισμού Γραφείου για 20 και πλέον χρόνια με την πώληση και την τεχνική υποστήριξη Μηχανών Γραφείου, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Περιφερειακών συσκευών είναι η πρώτη προτίμησή σας. Μεγάλη ποικιλία ολοκληρωμένων συστημάτων υπολογιστών, τόσο φορητών (laptop) όσο και επιτραπέζιων, αναλώσιμων και περιφερειακών.
      Προτείνουμε βάσει των αναγκών του κάθε επαγγελματία τον εξοπλισμό που του είναι απαραίτητος. Σοβαρές, ποιοτικές αλλά και οικονομικές προτάσεις σε φωτοτυπικά μηχανήματα, εκτυπωτές, ταμειακές μηχανές, ηλεκτρονικούς ζυγούς, μελάνια, Η/Υ κ.ά.

     Για να δείτε τις κατηγορίες Πωλήσεων πατήστε εδώ.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
     Τώρα σας δίνεται η δυνατότητα εύκολα και οικονομικά να διευρύνετε το πελατολόγιο σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Δημιουργήστε ακόμα ένα σημείο πώλησης, όπου μπορούν να σας προσεγγίσει κοινό χωρίς δεσμεύσεις χώρου και χρόνου, από ολόκληρο τον κόσμο. Δημιουργήστε έτσι την προϋπόθεση να μεγαλώσει το ποσοστό κέρδους σας.

     Για να δείτε τις Οικονομικές Λύσεις που σας προσφέρουμε πατήστε εδώ.

Κέρδη ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
     Έχετε ήδη μία ιστοσελίδα αλλά δεν έχετε επισκέπτες; Θέλετε να τη γνωστοποιήσετε στο χώρο του Ίντερνετ ώστε να μπορούν να σας βρίσκουν όσοι σας έχουν ανάγκη ή να αυξήσετε το πλήθος των επισκεπτών σας;
     Εμείς γνωρίζουμε τον επιτυχή τρόπο προώθησης της σελίδας σας και εγγυόμαστε μία σωστή προβολή με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Δείτε τις επιλογές Διαφήμισης που σας προσφέρουμε εδώ.

Επισκευή Φορητών ΥπολογιστώνΧάλασε ή δυσλειτουργεί το Laptop σας;

Παρατηρείτε ότι κάτι δε λειτουργεί σωστά στο φορητό υπολογιστή σας; Δεν ανοίγει η οθόνη ή σκοτεινιάζει, καθυστερεί πολύ, δε δουλεύει το DVD ή το ασύρματο δίκτυο. Δείτε τις κατηγορίες προβλημάτων που διορθώνουμε πατώντας εδώ.