ΠωλήσειςΤεχνική Υποστήριξη

Sidebar

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων


     Σήμερα η κατοχύρωση μίας θέσης στο διαδίκτυο αποτελεί βασική οδό, καθότι η ραγδαία ανάπτυξη που έχει γνωρίσει το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει αντιστρέψει τους ρόλους με τη συμβατική καθημερινή συναλλαγή.
Η ηλεκτρονική προβολή, η αύξηση της αξίας του εταιρικού σήματος και η διεύρυνση του κοινού στόχου επιτυγχάνονται σχεδόν ανέξοδα, ενώ μπορούν να αποφέρουν τεράστια κέρδη.

Get the Money
Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο δημιουργούμε για εσάς τη σελίδα που σας ταιριάζει με επαγγελματισμό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες, πλήρη υποστήριξη και στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς!Εύκολα κέρδη με χαμηλό κόστοςΘέλετε να αποκτήσετε τη δική σας ιστοσελίδα;

Η CopyTrust γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες για διαφήμιση μίας έταιρείας ή ενός ελεύθερου επαγγελματία στο διαδίκτυο είναι ολοένα και περισσότερες, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδας εδώ στο Ηράκλειο, παρέχοντας την πιο οικονομική λύση για επαγγελματική προβολή με ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Δείτε εδώ τις οικονομικές επιλογές σας!
Επίσης, δείτε δείγματα δουλειάς μας εδώ ...


Κατηγορίες

Economy:
Η πιο εύκολη και οικονομική επιλογή για το μέσο επαγγελματία. Στήνουμε γρήγορα ένα επαγγελματικό site με τα στοιχεία και την περιγραφή της επιχείρησής σας. Όλα τα στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για να αποκτήσετε και εσείς προβολή στο Διαδίκτυο με έναν επαγγελματικό τρόπο, ενώ καταχωρούμε την επιχείρησή σας στους πιο γνωστούς καταλόγους επιχειρήσεων. Τιμή μόνο 95 Ευρώ (+ΦΠΑ).

Εύκολα κέρδη με χαμηλό κόστος Basic: Advanced:
Για όσους δεν ικανοποιούνται από μία γρήγορη και οικονομική επιλογή, αλλά αναζητούν μία πιο συγκεκριμένη παρουσίαση. Περισσότερες περιγραφικές ιστοσελίδες στο site με πιο συγκεκριμένη θεματική παρουσίαση. Δυνατότητα χρήσης φόρμας επικοινωνίας.

Business:
Η απόλυτη παρουσίαση της επιχείρησής σας με πολλές φωτογραφίες και με δυνατότητα χρήσης image slideshow, 3D περιήγησης, βίντεο και ήχου. Πολλαπλή αναπαράσταση της πληροφορίας σε άλλες γλώσσες, συντήρηση και ειδική επεξεργασία για εμφάνιση στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

Hotel:
Η πιο όμορφη παρουσίαση που μπορείτε να έχετε για τη βίλα, τα διαμερίσματά σας ή για το ξενοδοχείο σας. Η κατασκευή ιστοσελίδας περιλαμβάνει ολοκληρωμένη εταιρική παρουσίαση, προβολή των δωματίων και των υπηρεσιών σας, online κρατήσεις ξενοδοχείου με το πιο σύγχρονο σύστημα κρατήσεων, με άμεση πληρωμή ή προκαταβολή, εύστοχη παρουσίαση των χώρων σας και δυνατότητα πειριήγησης σε 360 μοίρες. Δείτε demo πατώντας εδώ.